Author:
(4,8)

RECENZIA CAZINOULUI WILLIAM HILL

wh banner stanga Nume: William Hill
URL: www.williamhill-en.com
Adresă: William Hill, Greenside House, 50 Station Road, Wood Green, Londra N22 7TP
Locație: Marea Britanie
Țări restricționate: SUA, Italia, Franța
Serviciul clienți: +44 0800 085 629
Cazinou: +44 0800 223 311
Amber Download Chat live: Da

William Hill este cu siguranţă unul dintre cele mai bune cazinouri online şi asta deoarece compania are tot ce ar putea să-i fie necesar unui fan al jocurilor de cazinou online. Dispunând de plăţi rapide, o sumedenie de jocuri, un cazinou live şi acces la întreaga franciză, William Hill chiar are tot de ce ai putea avea nevoie.

willhill screenshot LR Roulette ScreenShots (Willliam Hill)

Odată ce te înregistrezi la CazinoulWilliam Hill, poţi accesa toate opţiunile simultan, poţi juca Poker sau Bingo, sau poţi plasa pariuri sportive şi toate acestea cu doar un singur cont de utilizator. Este complicat să găseşti minusuri pentru cazinoul William Hill, deoarece fac lucrurile foarte bine. Dacă alegi să descarci softul cu peste 200 de jocuri sau, pur şi simplu, să joci online, vei savura fiecare moment petrecut la William Hill şi vei fi plăcut satisfăcut de serviciile pe care le oferă..

LICENȚIAT, TESTAT ȘI REGLEMENTAT

wh bottom banner

Atunci când vizitezi cazinoul online William Hill, vei avea un sentiment că e „pe bune” când este vorba de un cazinou online. Site-ul are un design bun, este bine construit şi permanent întreţinut, fiind şi plăcut vederii la nivelul fundamental. A fost proiectat pentru a fi precis şi simplu de utilizat, cu fonturi clare, şi pentru ca să-ţi creeze senzaţia de extravaganţă, toate aceste calităţi plus timpul şi atenţia care au fost investite în designul grafic, fac din William Hill o companie de primă clasă în industria jocurilor de noroc. Când vezi un site ca acesta, îţi dai seama imediat că are o întreagă poveste de succes la baza sa şi nici măcar nu te mai stresezi cu întrebări care fac dintr-un cazinou bun unul şi mai bun, întrebări legate de aşa lucruri cum ar certificările, licenţele şi auditul.

Totuși William Hill este o companie cu sediul în Marea Britanie care are filiale internaţionale, iar activitatea sa de bază este cea de furnizor de jocuri de noroc. Compania oferă bonusuri uriaşe, un program de loialitate foarte atrăgător şi recompense. William Hill este unul dintre cele mai celebre şi de încredere branduri din lumea jocurilor de noroc. Şi noi, cei de la , îţi recomandăm acest cazinou fără nici o reţinere.

William Hill foloseşte licenţa de primă clasă de la Gibraltar.

BONUSURI ȘI JOCURI DE CAZINOU

William Hill oferă o gamă largă de jocuri de cazinou cum ar fi: ruletă, aparate de joc, camere de poker şi bingo, Gin remi, backgammon, cazinou, pariuri financiare şi multe altele.Înregistrează-te aici pentru a beneficia de cele mai bune bonusuri.

Bonus la prima depunere

Cazinoul William Hilloferă un bonus în valoare de 150 de euro pentru prima depunere nu mai mică decât 35 de euro.

Pentru jucătorii VIP, William Hill oferă un bonus de 300 de euro pentru o primă depunere de minim 1000 de euro.

Odată ce te înregistrezi, cazinoul îţi pune la dispoziţie bonusul. Un singur lucru nu trebuie să-l uiţi niciodată: William Hill ca şi restul cazinourilor online, are reguli şi cerinţe stricte în ceea ce priveşte pariurile şi mizele. Cu toate acestea, politica William Hill despre termeni şi condiţii poate fi accesată de oricine şi nu este ascunsă în vreun colţ obscur al site-ului.

Match bonus

O situaţie de „win-win” (câştig pentru ambele părţi) când joci la un cazinou online se prezintă astfel: cu cât este mai mare depunerea ta, cu atât este mai mare şi recompensa. Acesta este cazul şi pentru William Hill.

La cazinoulWilliam Hill vei primi un bonus de tip „match” în medie de 25%, ceea ce poate ajunge până la 175 de euro.

Bonus pentru recomandarea unui prieten

În cazul în care recomanzi unui prieten cazinoul William Hill vei primi un bonus a câte 50 de euro pentru fiecare persoană recomandată cu condiţia că această persoană este una reală şi face o primă depunere.

Bonus de Bun Venit

Ca jucător nou, doar pentru înregistrare, vei primi un bonus de bun venit în valoare de 20 de euro.

LIMITE DE PARIERE

 • 0.01 dolari limita minimă
 • Nu există limită maximă
 • Cazinoul William Hill îşi măreşte permanent numărul de jocuri, la momentul de faţă având peste 200 şi adăugând noi posibilităţi chiar în timp ce tu citeşti această recenzie. Dacă preferi ruleta, Blackjack sau Craps (zaruri), la cazinoul William Hill vei putea găsi un joc care îţi place. Ruleta în 3D este ceva special care îţi va încânta atât privirea, cât şi portofelul, având limite pentru mize de la 0.10 euro până la 20 euro. Click aici pentru a te înregistra şi a experimenta pariurile fără limită.

  Opţiuni de depunere şi retragere

  Poţi depune bani în contul tău William Hill folosind carduri de credit/debit şi portmonee electronice cum ar fi: Skrill (Moneybookers), Citadel, Neteller, Click2Pay, UseMyBank, PaySpark și FirePay.

  Serviciul clienţi

  Serviciul pentru clienţi de la William Hill este disponibil în mai multe limbi şi chiar pentru unele ţări separat.

  Acesta El este pus la dispoziţia utilizatorilor în limbile engleză, franceză, spaniolă, portugheză, olandeză, daneză, germană, germana elveţiană, norvegiană, poloneză, japoneză, italiană, ungară, slovacă, română, greacă, chineză.